Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 Pro

Min daily driver som håller ihop hela mitt digitala liv. Jag byter vanligtvis mobil årligen, men den här får nog hänga med i två år.

Google Pixel Buds Pro

Google Pixel Buds Pro

Visste inte hu mycket jag behövde ANC innan jag fick ett par lurar med dem. Mitt tredje par Pixel Buds sedan den första versionen släpptes 2017. Inte helt sant då jag bytte originalen minst tre gånger pga laddningsproblem, men både PB2 och PBP fungerar (mestadels) felfritt..

Macbook Pro 13″

Macbook Pro 13″

Macbook Pro M1 med 16GB RAM. En bra dator är ju en självklarhet och av någon anledning har jag fastnat för Mac:en. Det mesta jag gör är ju visserligen i webbläsaren, så Mac eller PC har inte så stor betydelse ur den synvinkeln. Men, då den ger mig möjlighet att enkelt köra iPad:en som extra skärm och med tanke på att trackpad:en är oslagbar så är det nog det som gäller för mig även framöver.

IPad Pro 12,9″

IPad Pro 12,9″

Ipad:en är för mig ett produktionsverktyg som ibland får ersätta min laptop. Den är det mest intuitiva sättet att använda Lightroom för fotoredigering och den får ofta agera som en portabel extra skärm till datorn.

Nikon D5600

Nikon D5600

Jag är ingen utmärkt fotograf, men jag tycker att jag gör rätt ok ifrån mig. En solklar förutsättning är ju alltid att jag har kameran med mig, och så länge ryggsäcken har plats för den så finns det ju ingen anledning att lämna den hemma. Det värsta med den är den bulkiga batteriladdaren.

Steamdeck

Steamdeck

Gaming on the Go! Det är alltid skönt att kunna ta en paus under dagen, och gaming är ett bra sätt för mig att slappna av. Min Switch OLED har fått ersättas av en Steam Deck, och än så länge lever den upp till förväntningarna.

Marshall Monitor ANC II

Marshall Monitor ANC II

Ja, jag springer runt med både ett par over ears och ett par buds, men för mig har de olika syften. mina Pixel Buds är främst för on the go, medan mina Marshalls är för att sitta ner. Perfekta för videomöten eller till Switch:en. Och oumbärliga när jag är ute och flyger. Sedan är ju Marshall ett lagom rockigt märke..

Peak Design Tech Pouch

Peak Design Tech Pouch

Målet med min tech pouch är att kunna ha en plats för alla kablar, adaptrar och laddare som jag behöver för att ta mig igenom såväl vardag som resor. Jag vil kunna vara säker på att vad jag än behöver koppla in eller ladda så ska jag kunna göra det.

Linocell GaN Multiladdare

Linocell GaN Multiladdare

Varför en extra laddare i väskan undrar ni? Inte en extra laddare, utan en ersättare för alla andra laddare. Med 120W kapacitet, två USB-C-portar på upp till 100w, en på 20w och en USB-A, så löser jag laddningen av allt jag har med mig. Kjell & Co to the rescue!

GP Powerbank 20.000mHa

GP Powerbank 20.000mHa

Man vet aldrig när man behöver en bra powerbank, och GP känns som ett märke jag kan lita på. Förutom att den fixar hela 20.000mHa, så klarar den dessutom USB-C Power Delivery. Hett tips är att kontrollera detta. Den förra jag köpte kunde visserligen laddas med USB-C, men bara om det satt en USB-A i andra änden.