I natt jag drömde

Jag hade en dröm i natt. Ett isberg drev in med enorm hastighet, rakt mot en solig strand. Det krossade rev och mindre öar på vägen innan det slutligen kraschade upp på stranden. Stora, monstruösa varelser hoppade ner från det och började döda allt i sin väg.

För ett tag sedan gav jag mig på att föra drömdagbok. Jag hade en anteckningsbok vid sängen där jag skrev ner mina drömmar på morgonen innan de hunnit blekna bort. Tyvärr kräver det en hel del disciplin, och när man inte gör det kontinuerligt är det lätt att glömma av att göra det på morgonen.

Men jag skulle vilja börja med det igen. Drömmen ovan skulle jag förmodligen kunna utveckla till något användbart till andra eller tredje boken om Gainea, och jag är säker på att jag kan utvinna fler idéer ur mitt undermedvetna på det här sättet.