Här går det undan

Förra veckan lade jag ut kapitel 8 av Gainea, knappt två veckor efter kapitel 7. Just nu är jag någonstans i stil med halvvägs igenom kapitel 9, så jag kan bara konstatera att det går undan. Hela historien känns så klar för mig nu, att jag måste erkänna att jag känner mig lite otålig. Jag vill verkligen berätta klart historien, men det tar tid. Det finns mycket och berätta och bara ett sätt att göra det på. Kapitel för kapitel och ord förord.

Jag har haft lite funderingar på att få fatt i någon form av forum, där jag skulle kunna bolla boken med likasinnade. Det finns troligen, men jag har inte hittat något som tilltalar mig än. Ett alternativ är naturligtvis att göra som jag brukar, dvs starta ett själv. Det är ju inte så att jag har mycket annat att göra, Eller, visst ja. Det har jag. Men det behöver ju naturligtvis inte vara ett hinder. Någon som är intresserad?