Gainea som ebok

För ett par veckor sedan inhandlade jag en eboksläsare av typen BeBook One. Efter att ha tagit mig igenom ett par böcker på den, så måste jag säga att den överträffar mina förväntningar. Materialet är lättläst på den svartvita skärmen och det är skönt att veta att jag kan bära med mig fler böcker än jag någonsin skulle kunna hinna med att läsa.

Med det i åtanke, så har jag gjort en version av Gainea som är anpassad för eboksläsare, eller i alla fall för BeBook. Den borde dock fungera precis lika bra på andra läsare med samma skärmstorlek (6″). Det som jag trodde skulle innebära ett relativt enkelt jobb, att skriva ut en pdf via CutePDF, och behålla proportionerna visade sig dock vara lite mer problematiskt. För er som brottas med samma problem, kommer jag att lägga ut en kort guide lite senare.

Gainea som ebok