Fotografering och redigering

Det har inte blivit mycket bloggande den senaste veckan. Jag har mest sysslat med att redigera Gainea och avslutade precis kapitel 14. Det betyder naturligtvis att jag är mer än halvvägs igenom. Det har tillkommit en del, mestadels detaljer, men viktiga sådana. Saker som kommer att gå att bygga vidare på i kommande böcker. Och nej, jag har inte tillräckligt med tålamod för att vänta tills efter att jag har tryckt den första boken innan jag  går vidare med uppföljaren. Jag har redan börjat lite smått på den.

Jag har dessutom hittat Un, dvs jag har hittat en modell till omslaget. I onsdags tog vi bilderna, och de är levererade till broder Fredrik för redigering. Det kommer att bli ett fantastiskt omslag, och planen just nu är att boken kommer att släppas strax efter nyår.