Ett skrivande nytt år

Det är knappast en hemlighet att jag har många projekt omkring mig. Det är något som jag trivs med, och jag ser inte att det är någonting som kommer ändras. Men tiden man har på dygnet sätter naturligtvis vissa begränsningar, och vissa saker som man egentlig vill göra kan få stryka på foten.

År 2011 gav jag ut min fantasyroman Gainea. Den var alltid tänkt att bli en serie, men tyvärr har andra projekt satt käppar i hjulet, både för mitt engagemang med försäljning och framförallt för det fortsatta skrivandet. Jag älskar att skriva, men inspirationen har också fått fördelas över ett stort område.

2014 var en viktig milstolpe. Mitt förlag, Darkness Publishing, slog samman med Anna Vintersvärds Andra Världar, och jag, Anna och  Jakkin Wiss har nu arbetat med våra – och andras – böcker i gemensam regi i över sex månader. Det har varit fantastiskt kul, och ni lyfter mig!

Jag går därför in i 2015 med ett tydligt mål. Ytterligare två böcker i serien Gainea ska färdigställas under året. Den andra boken är näst intill klar och inom en inte alltför avlägsen framtid kommer jag att gå in i redigeringsfasen. Jag har satt upp ett strikt schema för mig själv, men så länge inspirationen flödar.

Jag har fler mål för 2015, och ett av dem är att blogga lite mer regelbundet. Men framförallt tror jag att jag kommer fokusera på att organisera mitt arbete och mina projekt lite bättre. Jag kommer göra ett försök med att implementera GTD-metoden, och förmodligen med Trello som verktyg.

Så ett gott nytt år till er, mina vänner och kollegor! Jag hoppas ert år kommer bli lika underbart som jag planerar att mitt ska bli.