Ett ljudligt korrektur

Idag dök det upp ett mail från Anders på Brun Media. De sista fyra kapitlen på min fantasyroman Gainea var inlästa. Det innebär inte att allting är helt klart – det blir naturligtvis lite korrektur – men samtidigt är jag ännu ett steg närmare att få ut min bok till de med lässvårigheter, pendlare och andra som av en eller annan anledning föredrar att lyssna på böcker.

Just nu håller jag på med första genomlyssningen, och i helgen ska jag sätta mig med inspelningen igen och börja markera upp var jag tycker att inläsningen behöver korrigeras. Frida, som läser in boken, gör ett enormt bra jobb, och det är inte utan att det ger lite rysningar att höra sina egna ord läsas upp av någon annan. Det är stort.

Mitt skrivande har det senaste året tyvärr fått lämna plats för andra aktiviteter i mitt liv, men det här är en sådan sak som verkligen taggar mig igen. Det och naturligtvis att ställa ut på Andra Världar i Jönköping slutet på april.