Om Gud menade att människan skulle flyga….

Jag hade två arbetsdagar i Stockholm inplanerade. Idag skulle jag och Kristofer gå på Dataföreningens seminarium om Molntjänster och elektroniska affärer, så vi tog oss tidigt iväg till flyget i morse. Någonstans kring Norrköping så havererade tydligen transpondern på planet vilket innebar att vi fick vända och åka tillbaka till Växjö. Lite drygt två timmar senare så gav vi upp allt hopp om att de faktiskt skulle få ordning på det och började leta alternativ.

Efter att ha undersökt möjligheterna att flyga från diverse delar av södra Sverige, flyga med privat plan och att åka tåg, så insåg vi att det enda sättet att vara framme i någorlunda vettig tid var att åka bil. 55 minuters flygning har blivit 4 timmar i bilen. Och jag som till och med hade tagit mig igenom säkerhetskontrollen med nitbälte, nitboots och två laptops. De blev så överväldigade att de glömde kolla mitt boardingcard.