Ny design

Jag har äntligen tagit tag i att få bloggen att se ut som något annat än standardtemat i WordPress med en enda ändrad bild. Det nya temat är baserat på Blog Design Studio Newblue, som jag modifierat en del. Jag vet inte riktigt varför jag valde det som utgångspunkt, men jag tyckte färgerna kändes bra. De som känner mig skulle förmodligen tro att jag skulle valt ett svart tema, och jag ska erkänna att jag var inne på det. Men allt eftersom jag grävde vidare, så blev mina urvalskriterier ljusare och ljusare. Slutligen hamnade jag på temat ni ser framför er. Jag kommer troligen fortsätta tweaka med den ett tag, så lite småändringar kommer jag nog göra kontinuerligt.

Som ni också ser har jag numera en logga också. Johan Claesson, marknadsansvarig på Fortnox, har varit vänlig nog och gjort den åt mig. Tack så mycket!

Temat är testat med Internet Explorer 8, min favoritbrowser, och i Firefox 3.5. Jag är inte helt bekväm med vilka funktioner som finns i WordPress, så vissa saker hade kanske kunnat göras annorlunda. Hittar ni några buggar någonstans är det bara att säga till.