Händelserika veckor

Det här med att ”ha många järn i elden” kan få upp pulsen på en ibland. Den här helgen har jag – förutom de vanliga hus- och hemaktiviteterna, såsom tvätt städning och vändor till tippen – införskaffat och monterat ett nytt skrivbord till sonen och dessutom lyckats klämma in lite Destiny och ett par timmar filmredigering. Jag vill gärna tro att jag är duktig på att planera saker – och det är jag nog – men ibland har saker en tendens att hopa sig i alla fall. Att blogga har inte varit en prioritet, så det här får väl ses som en liten summering.

Samtidigt är det svårt att klaga på den kommande veckan. Onsdag och torsdag är det  Webbdagarna, ett av de mest inspirerande eventen under året. I vanliga fall går jag på vårens Webbdagar  i Stockholm, men jag ville ta chansen att lyssna på Jeff Jarvis keynote. Jag har försökt förbereda mig lite genom att lyssna på What Would Google Do.

Den enda nackdelen med Webbdagarna är att de överlappar Bokmässan, där Andra Världar Förlag fått fatt på en egen monter. Det är stort för förlaget, och det är definitivt stort för mig. Bokmässan är utan tvekan den största händelsen i boksverige under året, och även om det i vanliga fall kan vara svår att sticka ut som en liten aktör, så kommer vi naturligtvis att ändra på det. Själv har jag tillbringat en ansenlig del av helgens timmar med att få ihop en broschyr.

Förra veckan var även den intressant. Tisdag förmiddag tillbringade jag med Northern Sky på Fagrabäckskolan, där vi höll i ett esportevent för 7:ornas aktivitetsdag. Det var inte bara en fascinerande inblick i skolans värld, utan även en försmak på vårt nästa lan, Scorpio Rising, som går av stapeln den 25-26 oktober. Anmälan har öppnat!

Slutligen så fick jag chansen att prova något fantastiskt häftigt i förra veckan, så jag avslutar med den här videon.