Halloween

Two-Face

I lördags hade vi Halloweenfest hemma. Ett stort tack till alla som kom. Det var mycket trevligt. Min egen klädsel var en Two-Face-variant där ena sidan var en kostym och den andra var jeansväst och jeans. Trots att jag är över 30 tycker jag det är helt ok att be mamma om hjälp med att sy maskeradkläder. Tack, morsan!

Högra sidan av ansiktet skulle se aningen skrynkligt och syraskadat ut. Detta ordnades med kombinationen flytande latex, toalettpapper och Ann-Louise smink. Latex är lite knöligt att jobba med och det var nog tur att det faktiskt skulle se skrynkligt ut. Jag var dock mycket nöjd med slutresultatet.

Söndagen gick åt till att spela Wolfenstein, vilket kändes som helt rätt aktivitet dagen efter. Dessutom var det fars dag, och jag har en dotter som känner mig mycket väl. Hon gav mig ytterligare ett spel, Prince of Persia (2008). Tack, sessan!

Jag fick även lite skrivet på Gainea. Just nu håller jag på med tre olika kapitel samtidigt. Kapitel 5, kapitel 6 och sista kapitlet. Det är lite jobbigt att sitta på idéer som kommer längre fram i boken, så jag tyckte det var lika bra att skriva på det när jag hade det färskt i minnet. Då får det dessutom lite tid att smälta. Men nu är det en ny vecka. Jag har tre kvällar den här veckan avsatt för skrivandet, vilket ska räcka för att få klart kapitel 5.