Gör mig lycklig, Google

Jag är ett fan av välimplementerad teknik. I synnerhet så är jag väldigt glad i att prata med min mobil, eller mer specifik, att be Google Now att göra saker åt mig. Det kan vara något så enkelt som att ställa larmet på morgonen, lägga in en påminnelse eller att boka ett möte. En del tycker det är pinsamt, men för mig känns det numera helt naturligt.

Igår, efter att ha gråtit över Ann-Louise under en lång stund, så kom ett visst mått av desperation över mig. Jag startade jag mobilen och, precis som jag gjort hundratals gånger förr, så väckte jag Google Now till liv:

– Ok Google! Can you make me happy?
– Check out these pictures!

Den första bilden som Google gav mig var ett citat. En enkel, vit text på svart bakgrund.

The Truth? I like you.
Alot. You make me
happy. You make me
laugh. You’re smart.
You’re different.
You’re a little crazy,
and awkward, and
your smile alone can
make my day 🙂

Den fick mig att le…