Camden

Torsdagen blev lite hastigt inplanerad till ett besök i London, och med tanke på tidsskillnader så är det alltid bra att resa dagen innan. Erfarenheterna vad gäller att resa har inte varit helt fantastiska den senaste veckan, och den här dagen var inget undantag. Idag fick vi dras med ett försenat flyg. Tyvärr fick vi reda på det ungefär fem minuter efter att vi bestämt oss för att vi inte hann med och äta och istället köpt nån torr macka. Någon som ser ett tema här?

Men när man är i London så känns det obligatoriskt att göra ett besök på min favoritpub, Brewdog i Camden. Naturligtvis är fokus på Brewdogs sortiment, men det finns lite annat också. Själv hade jag hoppats på att få prova en Hello, My Name is Vladimir, men tyvärr fanns den inte att tillgå. Istället blev det en gästöl från Great Divide.

Det är roligt att gå på Brewdog om man tycker om öl. Efter lite diskussioner med bartendern, så får man lätt ett par förslag på vad man ska dricka, men naturligtvis får man ett provglas först. Det känns som ett ställe där man bryr sig om gästerna.

Nåväl, nu är klockan sent, och det är dags att sova. Men har ni vägarna förbi, så titta in i Camden. En promenad lärde mig dessutom att det inte bara finns en bra pub, det är dessutom en väldigt häftig stadsdel i allmänhet.