Bä…

Häromdagen släpptes förmodligen ett av de mest meningslösa spelen genom tiderna. Nej, jag talar inte om <a title=”2048″ href=”http://gabrielecirulli.github.io/2048/” target=”_blank”>2048</a>, även om om jag förmodligen precis förstörde din produktivitet för resten av månaden nu, om du inte redan provat spelet. 2048 är ett genomtänkt och strategiskt spel.

Samtidigt kan jag inte med säkerhet säga att <em>Goat Simulator</em> inte är genomtänkt och och strategiskt spel, men att döma av filmerna på Youtube så fyller det egentligen ingen funktion. I korthet spelar man en get, och sedan gör man… saker som getter gör. Stångar saker. Och plockar upp saker med tungan. Ungefär.

Man kan inte direkt säga att det har fått imponerande betyg, och TotalBiscuit verkar inte heller speciellt imponerad. På det hela taget verkar det vara enormt buggigt, och spelet isig är tydligen ganska litet.

Och trots det säljer det tydligen enormt bra, vilket är fullständigt obegripligt. Det är uppenbart från titeln att det här är en speltitel som inte hör hemma i en spelkatalog, och att den bara finns där för att vara absurd. Ett skämt. En parodi på… tja, allt. Det finns absolut ingen anledning att lägga pengar på ett spel som uppenbarligen är så dåligt.

Och det finns ingen Mac-version… Kanske Xbox… måste kolla.

Jag vill ha Goat Simulator…