Avslutning

Det här känns som en vecka med avslutningar. Jag har avslutat min sista hela arbetsvecka som anställd på 4DS, och jag har avslutat mitt medlemskap i BNI. Det senare är naturligtvis på grund av det första. Jag dessutom ringt upp ett par kunder som jag haft bra kontakt med, bland andra Madeleine på Ekoleko, och berättat att jag byter tjänst.

Vad gäller jobbet, så flyttar jag ju inte så långt. Fortnox International är ju som sagt vår huvudägare, och även om det innebär ett byte av tjänst, så kommer jag ju finnas kvar på ungefär samma plats och vara omgiven av samma folk. BNI var ett svårare kliv. Jag var inbokad sedan tidigare på att hålla min 10-minuterspresentation, och den höll jag. Men jag vill göra något speciellt för att visa vad arbetet i BNI har betytt för mig. Så jag sjöng en sång. Att vår regionsansvarige och BNIs nordenchef råkade vara på plats gjorde att scenskräcken gjorde sig lite extra påmind.

Nu är det bara en avslutning kvar, och det är min sista dag på 4DS. Det blir på måndag, och sedan är jag helt internationell.