Söndag på SF

Det här har varit en sådan där dag som man bara vill göra om och om igen, bara för att den var så bra. Jag och mina kollegor på Andra Världar, Anna och Jakkin, har tillbringat dagen på SF-bokhandeln i Göteborg. Där fick vi (nästan) härja helt fritt med våra montrar, rollups och prylar. Och framförallt våra böcker förstås. Ola och de andra på SF-bokhandeln är verkligen helt underbara att ha att göra med.

Jag ställde naturligtvis ut med Gainea (ja, det kommer en andra bok, jag lovar), uppställd i displayen som jag byggde igår. Om jag får säga det själv, så blev den riktigt bra. Anna Vintersvärd hade sin Och hon gav sig inte, Den el-ändiga sagan och den nyutkomna steam punk-antologin I varje ångetag. Jakkin har precis släppt sin senaste bok, Drakjägarens Flicka, men hade naturligtvis med sig Benjamin också.

Eftersom jag är enormt trött nu, så tänkte jag faktiskt frångå mitt vanliga bloggformat och inte bli så långdragen i texten. I stället bjuder jag på lite bilder från dagen.

 

2014-05-18 14.43.05

 

 

IMG_3724

 

 

IMG_3726

 

IMG_3728

 

IMG_3729

 

IMG_3731