Gainea är släppt

Gainea framsidaIgår hämtade jag de första 100 exemplaren av Gainea på tryckeriet. Jag kan inte säga annat än att det är en fantastisk känsla att hålla den färdiga boken i handen. Det har tagit nära ett och ett halvt år att bli klar, men nu nu är det gjort. Nu ska jag bara skriva resten av böckerna i serien också.

Nu ska boken registreras hos Bokrondellen så att den blir möjlig att beställa hos diverse bokhandlare.

  • Jättesnyggt omslag! Grattis! 🙂

    Den där känslan av att hålla boken i handen hoppas jag också ha om ungefär två veckor. 🙂

    Hoppas verkligen att försäljningen går bra. Men omslaget är supersnyggt, så det borde sälja sig självt. 🙂

  • Tack så mycket. Jag har en väldigt duktig bror som har målat omslaget. Jag har följt dina skriverier om din bok, och det ska bli intressant att se hur den blir. När den är släppt ska man ju marknadsföra den också, och det är ju en ny utmaning. 🙂

  • Ja din bror är verkligen helt grymm på att måla. Jag har också haft tur vad gäller omslaget. Fått helt fantastisk hjälp. Mer om det snart på debutantbloggen.

    Marknadsföring ja. Har suttit och knepat på en liten marknadsföringsplan. Har några idéer som jag tror kommer att slå. Hoppas jag i alla fall. Det är verkligen svårt att göra sig hörd över mediabruset.